Contact & Info
Neem geheel vrijblijvend contact op met Nadja van de Kleut of kijk op deze pagina voor meer informatie over vitaliteit en infraroodscreening.
vitaliteit, moe, navita, nadja van de kleut, energie, infrarood, infraroodscreening
15464
page-template-default,page,page-id-15464,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Contact & Info

Neem contact met mij op!

Praktijk Navita is gevestigd in Geleen, Zuid-Limburg. Omdat we in de buurt van de snelwegen A76 en A2 gelegen zijn, is de praktijk goed te bereiken per auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

.
Contactgegevens
Praktijk Navita
Mauritslaan 49, 6129 EL Urmond
Kantoor 1.1.23
(Gebouw 1, verdieping 1)
M: +31 (0)6 40 13 54 36
E: info@meervitaliteitvoorjou.nl

.
Overige gegevens
KvK nummer: 14100999
Btw nummer NL001830052B11
AGB-code zorgverlener 90047360
AGB-code praktijk 9055949
CAT lid nummer 1727-05-12-18 L5

Reis je met het OV? Vanaf NS station Geleen-Oost & Geleen-Lutterade zijn we binnen 20 minuten te bereiken per bus of te voet. Plan je reis vooraf op 9292.nl voor alle details.
.
Wil je een afspraak maken of heb je vragen?
Neem dan gerust telefonisch of via e-mail contact met mij op.
Ik werk op afspraak en plan voor jou 1 uur en een kwartier voor het eerste consult. Een vervolgconsult duurt maximaal drie kwartier. Mijn pand beschikt over een ruime wachtruimte.
Als je een afspraak hebt ingepland maar je bent verhinderd, dan vind ik het fijn als je dit minimaal 24 uur van tevoren aangeeft. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor het consult in rekening te brengen.
Betaling van een consult vindt altijd plaats na afloop van een afspraak. Pinnen is mogelijk.
.
Wil je weten of een traject ook voor jou geschikt is? Bel of mail voor een afspraak.
.
Meer weten over vergoeding door zorgverzekeraars? Klik hier.

RBCZ logo

Contactformulier

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Onderwerp

  Bericht

  Vergoeding mogelijk door geaccrediteerde therapie!
  Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder o.a. Medische Biologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, Energetische geneeswijzen verzorgd door Erik van Schijndel, Orthomoleculaire Geneeskunde bij Ortholinea, Coaching bij ADHD & ADD via Civas en de Natuurgeneeskundige opleiding bij Instituut EEN. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in hersenstofwisseling en hormoon-onbalans en daar heb ik de opleiding BrainQ van Exendo en de Hormoonopleiding van HCN voor gevolgd.

   

  Als therapeut ben ik aangesloten bij diverse beroepsverenigingen. Hierdoor voldoe ik aan alle eisen die door zorgverzekeraars worden gesteld. Ik werk met de volgende prestatiecodes: 24000 Orthomoleculair geneeskunde, 24513 Lichaamsgericht psychotherapie en 24005 Natuurgeneeskunde. Voor meer informatie klik op deze link (http://www.catcomplementair.nl/soorten-therapie/).Dit kan voor jou betekenen dat het consult geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoedt wordt. Ik raad je aan om daarover informatie in te winnen bij jouw verzekering.

   

  Mocht je klachten hebben over mij, dan kun je meer informatie en de procedure vinden op www.rbcz.nl.

  Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/”