Contact & Info
Neem geheel vrijblijvend contact op met Nadja van de Kleut of kijk op deze pagina voor meer informatie over vitaliteit en infraroodscreening.
vitaliteit, moe, navita, nadja van de kleut, energie, infrarood, infraroodscreening
15464
page-template-default,page,page-id-15464,bridge-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Contact & Info

Neem contact met mij op!

Praktijk Navita is gevestigd in Geleen, Zuid-Limburg. Omdat we in de buurt van de snelwegen A76 en A2 gelegen zijn, is de praktijk goed te bereiken per auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
.
Bezoekadres
Nachtegaalstraat 91
6165 BK Geleen
T: +31 (0)46 439 82 00
M: +31 (0)6 40 13 54 36
E: info@meervitaliteitvoorjou.nl
KvK: 14100999
.
Reis je met het OV? Vanaf NS station Geleen-Oost & Geleen-Lutterade zijn we binnen 20 minuten te bereiken per bus of te voet. Plan je reis vooraf op 9292.nl voor alle details.
.
Wil je een afspraak maken of heb je vragen?
Neem dan gerust telefonisch of via e-mail contact met mij op.
Ik werk op afspraak en plan voor jou 1 uur en een kwartier voor het eerste consult. Een vervolgconsult duurt maximaal drie kwartier.
Als je een afspraak hebt ingepland maar je bent verhinderd, dan vind ik het fijn als je dit minimaal 24 uur van tevoren aangeeft. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor het consult in rekening te brengen.
Betaling van een consult vindt altijd plaats na afloop van een afspraak. Pinnen is mogelijk. Klik hier voor een tarievenlijst.

mbog
RBCZ logo

Contactformulier

Naam

E-mail

Telefoon

Onderwerp

Bericht

Vergoeding mogelijk door geaccrediteerde therapie!
Ik heb diverse opleidingen gevolgd waaronder o.a. Medische Biologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, Energetische geneeswijzen verzorgd door Erik van Schijndel, Orthomoleculaire Geneeskunde bij Ortholinea, Coaching bij ADHD & ADD via Civas en de Natuurgeneeskundige opleiding bij Instituut EEN. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in hersenstofwisseling en hormoon-onbalans en daar heb ik de opleiding BrainQ van Exendo en de Hormoonopleiding van HCN voor gevolgd.

 

Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen MBOG, de VNT en de CAT, alsook bij de KAB, RBCZ en de SCAG. Hierdoor voldoe ik aan alle eisen die door zorgverzekeraars worden gesteld. Ik werk met de volgende prestatiecodes: 24000 Orthomoleculair geneeskunde, 24513 Lichaamsgericht psychotherapie en 24005 Natuurgeneeskunde. Voor meer informatie klik op deze link (http://www.catcomplementair.nl/soorten-therapie/).Dit kan voor jou betekenen dat het consult geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoedt wordt. Ik raad je aan om daarover informatie in te winnen bij jouw verzekering.

 

Mocht je klachten hebben over mij, dan kun je meer informatie en de procedure vinden op www.kab.nlwww.rbcz.nl of www.scag.nl.

SCAG logo
CAT complementair
VNT Logo