Infraroodscreening
Infraroodscreening is een VROUWVRIENDELIJKE en pijnloze vorm van onderzoek die een mooie aanvulling kan zijn op andere onderzoeken.
vitaliteit, moe, navita, nadja van de kleut, energie, infrarood, infraroodscreening
15462
page-template-default,page,page-id-15462,bridge-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Infraroodscreening

Infraroodscreening

Infraroodscreening is een  VROUWVRIENDELIJKE en pijnloze vorm van onderzoek die een mooie aanvulling kan zijn op andere onderzoeken. En vanaf nu ook in Limburg bij ons! Steeds meer vrouwen vragen zich af wat er naast mammografie nog mogelijk is om afwijkingen op te sporen in het lichaam. Mammografie wordt door veel vrouwen als een zeer pijnlijk en vrouwonvriendelijk onderzoek ervaren.
.
Het grote verschil tussen een mammografie en medische thermografie is dat thermografie fysiologisch kijkt. Dat betekent dat er al in een vroeg stadium indicaties van fysiologische veranderingen in het lichaam aangegeven kunnen worden.  Als er een anatomische verandering is ontstaan in de borsten (bijv. een cyste) dan moet er fysiologisch een abnormaal proces aan vooraf gegaan zijn.
.
Heb je last van:
√    je borsten
√    je buik
√    je rug
√    je gebit
√    je schildklier
√    vage klachten
√    ontstekingen
.
Dan kan infraroodscreening een manier zijn om te kijken of er indicaties van afwijkingen te vinden zijn. Met die aanwijzingen kun je pro actief aan de gezondheid van je lichaam werken!

Blijkt uit de beoordeling van de arts dat er reden is voor verder onderzoek, verwijs ik altijd door naar de huisarts.
.
Nauwkeurige techniek
Met zeer gevoelige, hoog-resolutie infraroodcamera’s en speciale screening software, worden minieme temperatuursverschillen aan de huidoppervlakte zichtbaar gemaakt. Een thermogram is een foto die gemaakt is met een warmte camera of een infraroodcamera. Dankzij de gepatenteerde medische anatomie software waar wij mee werken kunnen er anatomische beelden over warmte beelden heen gelegd worden waardoor het makkelijker wordt voor de arts om de beelden te interpreteren.
.
Meer weten? Kijk op de site www.borstscreening.nl of bel mij op voor meer informatie.