Werkwijze
Jouw lichaam heeft een natuurlijke neiging om balans en evenwicht te zoeken. Creëer die balans weer opnieuw in je lichaam.
vitaliteit, moe, navita, nadja van de kleut, energie, infrarood, infraroodscreening
15458
page-template-default,page,page-id-15458,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Werkwijze

Hoe werkt Navita?

Ontdek hoe je vitaliteit met sprongen vooruit kan gaan! Ben je ook zo moe van je klachten? Wil je er eindelijk van af? Door gezondheidsklachten ben niet alleen jij, maar is ook je leven uit balans geraakt. Je stevige fundering met een goede vitaliteit waarop je kon vertrouwen lijkt onder je weggevaagd.
Mijn doel is om samen met jou een nieuw fundament te leggen, van waaruit wij gaan bouwen aan meer vitaliteit en balans in jouw leven.
.
Oorzaken inzichtelijk maken

Jouw lichaam heeft een natuurlijke neiging om balans en evenwicht te zoeken. Creëer die balans weer opnieuw in je lichaam.
Tijdens een eerste consult schep ik een duidelijk beeld van de oorzaak van jouw klachten. Dat doe ik door je gezondheid te meten met behulp van een Bio-fotonen resonantie technologie. Dit is een pijnvrije methode, waarbij er niets in je lichaam ingebracht wordt!
.
Het resultaat van de meting is direct duidelijk, zodat ik in samenspraak met jou een behandelplan op maat kan maken. Ik maak hierbij gebruik van supplementen, druppels en behandelingen.
.
Op het voor jou geschikte tempo gaan we werken aan herstel. In de jaren dat ik mijn werkwijze toepas, heb ik kunnen zien dat de meeste klanten al binnen zes maanden een verbeterde vitaliteit ervaren.
.
Ontdek nu dat je vitaliteit en gezondheid flink toe kunnen nemen!
.
De foto’s geven een indruk van de praktijk. Je bent van harte welkom!

 

Klik hier voor de behandelovereenkomst

werkwijze1
werkwijze2