Wie is Nadja?
Mijn naam is Nadja van de Kleut en ik wil mensen graag ondersteunen bij het weer in balans komen in hun gezondheid zodat zij weer harmonieus en vrolijk kunnen zijn.
vitaliteit, moe, navita, nadja van de kleut, energie, infrarood, infraroodscreening
15460
page-template-default,page,page-id-15460,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Wie is Nadja?

Mijn naam is Nadja van de Kleut

In de afgelopen jaren zag ik mensen in mijn directe omgeving vastlopen door o.a. een verminderde vitaliteit en door allerlei (vage) klachten. De kennismaking met een orthomoleculair therapeut gaf mij een groot herkenningsgevoel. Daar wilde ik meer mee doen! Ik wilde graag begrijpen hoe ik de vitaliteit van mensen kon verbeteren en ben een opleiding in Orthomoleculaire Geneeskunde gaan volgen.
.
Langzaamaan werd mijn eigen doel steeds duidelijker; ik wil mensen graag ondersteunen bij het weer in balans komen in hun gezondheid zodat zij weer harmonieus en vrolijk kunnen zijn.
.
Daarom heb ik begin 2013 mijn eigen praktijk Navita geopend.
.
In mijn begeleiding naar meer vitaliteit, vind ik persoonlijke aandacht en daar tijd in investeren onmisbaar.  Door mijn kennis uit de basisopleiding medische biologie en mijn werk als eerstegraads docent, ben ik in staat om de rode lijn uit situaties te halen en goede uitleg te geven.
.
Vanwege mijn brede interesse in het vakgebied blijf ik mij ontwikkelen door het volgen van opleidingen en nascholingen. Het bundelen van al mijn kennis maakt dat ik jouw klachten holistisch kan benaderen. Meestal zie ik bij mijn klanten al binnen een half jaar een verbeterde vitaliteit. Het doet mij deugd om te merken dat ik een bijdrage kan leveren. Zodat jij eindelijk weer kunt doen waar je zin in hebt!
.
Bel of mail me voor meer informatie!
06-401 35 4 36 of 046-439 82 00
info@meervitaliteitvoorjou.nl

Nadja
nadja2